Selasa, 23 Ogos 2011

20082011




Ada apa dengan 20082011 ??



Happy Birthday to Me ...



Hahaha, dah bertambah la umur. tak suka tak suka.
Nothing special pun on that day.
Sebab seumur hidup ni pun tak pernah celebrate.
Cuma ada sekali, Form3. Suprise dari classmate. Sampai sekarang
masih ingat lagi #korang buat apa. Menangis tak ingat.


Dah 22yo tahun 2011 ni. Big enough to be a wifey huh ?
Hahaha berangan je.
And nak ucap milion thanks to sesiapa yang wish kat acc #Facebook.
Yang kini sudah deactived. Temporary sajee okeh.
No worries.
*Hugs*


Hadiah paling best plus bermakna this year is ....

Muhammad Fauzi Mohd Kidir.
Yang kini menjadi enchek tunangan saya.
Taknak minta apa apa selain bertahan hadapi dugaan hingga
tarikh yang akan di tetapkan nanti.
InsyaAllah.








Okay, bai.

3 ulasan:

  1. kek tu nampak sedap la sis...semoga berkekalan ya sis...btw da follow da sini

    BalasPadam
  2. salam . hai blogger cute . saya follow sambil singgah blog awak . follow me back?

    BalasPadam
  3. nice blog :)

    salam kenal dari kami outbond di malang :)
    jangan lupa kunjungi kami di website kami : http://www.nolimitadventure.com/

    BalasPadam