Ahad, 13 Mac 2011

Menggila Di Hari Minggu !

Hoyeahhh !
sukasukasuka.. nampak tak kesukaan saya yang menggila tahap dewa ?
:P
HAHAHAH !
dah sudah,cukupcukup lah 2hari nonstop jadi gila,
berfoyafoya tak ingat rumah.
bak kata FAIZAL, mcm anak derhaka. lalala~

Semua ni angkara saya yang menggedik nak mengoyakkk kan poket
MFMK♥ ! hahaha
Gila Kejam kan aku ? alaa,bila lagi kan ? hee

meh ler duk depan pc bace celoteh saya yg mcm hape ni.
kalau sudi ler. heks.*tak bace pun ada aku kesah ?haha.

-12032011-

me : merong wingi wingi ? bila bila ?
adry mok : sabtu lah,kje halfday.
me : lokasi nya mas ?
adry mok : tesco ke giant ke ? ikut kau la wany..
me : grrr, tesco giant mna ada tgv.*adry ni mmg menyakitkan hati btl.
tak pernah nak serious !
adry mok : bukit tinggi lah.
me : okay deal !

then,msg MFMK♥ dia on saja. nextnext,ERIN pulak. dia pun on saja.
yes !

3 si Gila !

me & erin

adry mok yg gila plus terencat ! HAHA

ha, nampak tak muka sukasuka ni ? kans ?

aktiviti ni wajib ! heks.

k.a.m.i

Kerja Gila :


sesampai jek,beli tix dlu. MERONG MAHAWANGSA !
then, makanmakan di RASAMAS.
ngam2 abis makan terus tgk movie.
3.5 star je bole bagi. hee
nextnext pi BIGAPPLE.tapau sajee.
pastu, Subway ! Grr kenapa makan sajee nih ?
mau bikin saya demokk mcm MFMK♥ kah ? lol.
Then, go to Klang Parade. it's 'KAROK' timeee ! sukaaa
2jam terasa mcm 10 minute je melalakmelolong.
uishh tak bole jadi ni.hee
dorg tak penat lagi, main Bowling pulak.
adoii tak sukaaa sebab tak pandai main.
Ingat lepas ni terus lah balik rumah,tapitapi kan ada yang laparr lagi.
makanmakan lagi depan Dewan Meru.
huaaa makan sajee.
11:59 baru ingat bantal buskk memanggil. omg !
12 jam nonstop jalanmakanberfoyafoya.
kau bole ? HAHA.

-13032011-

Ohh so boring,bangun lambat kalah org bujang.
bangun tidoo pun sebab Erin msg.
So so ligat la kepala otakk kuw memikir mau buat apa
ari AHAD yang indah ini. haha boleh ?
MFMK♥ pi rumah org wawen dgn FAIZAL.
hurmm tak mau ikut sbb mamai lagi. hee teruk betul kan ?
so what ? heks.
Thenthen MFMK♥,lepakss sajee di rumah and tetiba tekak ni
rse nak makan jeruk ! eh, hehe.
Gedikss tau.
Jumpa ERIN kat Tesco Setia Alam and teka lah.....
yeah, kami makanmakan lagi di RASAMAS.
memang 2hari ni makan gna voucher sajee.
Then call FAIZAL pula, ajakajak main Bowling lagi.
walhal,tujuan asal nak cari JERUK !
bukan berfoyafoya lagi. aishh wany wany...
Jom !

tengok muka memasing..
super excited !
HAHA.










 
Thanks Faizal belanjeee..


MFMK♥


afta tuts frutss,KFC pula..
makan lagi. nonstop makan. makan nonstop !


Gula Hati Saya ! ♥

Then,hantar ERIN ke kolej dia sebab limit time jam 11p.m
hee, sukaa tau.
next time kita berfoyafoya nonstop 24hours pula yea !
boleh kans ?
pitammm HAHA.

P/S : eratkan silaturahim sesamasendiri. boleh ? heks.


2 ulasan:

  1. wahhhhh...
    seronok dgr ko bcerite kat sini...

    BalasPadam
  2. best giler jalan-jalan aje..

    BalasPadam